Futbol Sala

El Barça es planta a les semifinals després d'una nit èpica en què ha tombat l'Inter (5-2)

Abans del partit, el Barça ha lliurat unes plaques d'homenatge i comiat a Andreu Plaza, Miguel Andrés i Txus Lahoz, que no continuaran la temporada que ve a la secció

Xavi LorenteActualitzat

Inici desastrós del matx. Aniel ha comès una greu errada als nou segons que ha deixat el gol en safata a Pola per avançar Inter (0-1, minut 1). Plaza ha demanat temps mort poc després. Entre Jesus Herrero i el pal han tret la primera ocasió clara d'Aicardo. Marcenio també ha tingut la seva en una connexió amb Ferrao. Saldise i Cecilio han replicat pels madrilenys. Ximbinha tampoc ha pogut en una gran aturada de Herrero. Dídac ha salvat dues arribades mortals de Borja.

Molt equilibri en xuts. L'empat a 1 s'ha produït al minut 13 en una pujada de Dídac que ha obert la defensa interista. El d'Arenys de Mar ha jugat per Esquerdinha que ha assistit Coelho al segon pal. Dídac ha aturat un doblepenal a Eric Martel al minut 14. En una doble rematada Aicardo ha capgirat el resultat despres d una paret extra de Ferrao i Marcenio (2-1, minut 17). Adolfo sobre la botzina del descans ha fregat el tercer.

Segona part de moltes pulsacions. Gol anul·lat al Barça al minut 24. Xut d'Adolfo que toca Coelho però amb falta segons els àrbitres. Poc després penal per evitar gol amb les mans d Adolfo i expulsió del jugador de Santa Coloma al minut 25. Dídac ha aturat el penal però el refús l ha aprofitat el mateix Saldise per empatar a 2. En la següent jugada expulsió de Daniel per entrada per darrera a Drasler. Plaza ha protestat enèrgicament i també ha vist la vermella de Sánchez Molina. El Barça ha aguantat la inferioritat de dos minuts sense encaixar. Matheus ha marcat el 3-2 en una transició ràpida al minut 30. Martel ha vist la segona groga per un cop de colze a Joselito.

Els blaugranes en superioritat han get el 4 a 2 per mitja de Matheus al minut 36. L'Inter ha atacat amb porter jugador i el Barça ha sentenciat immediatament amb el gol de Marcenio al contraatac. Els blaugranes han acabat remuntant desafiant les adversitats i i eliminant el campió de lliga. Dissabte espera el Palma a les semis a Son Moix.

Abans del partit el Barça ha homenatjat Andreu Plaza i Miguel Andrés (primer i segon entrenador) i a Txus Lahoz (manager esportiu)