Futbol

El Barça comunica que no accepta jugar el clàssic a Madrid

La Lliga vol que es jugui a Madrid per "causes de força major" i el comitè de competició pot emetre una resolució aquesta tarda
Actualitzat
TEMA:
El Clàssic
Madrid-Barça

Imatge d'arxiu d'un duel entre Reial Madrid i Barça

El Futbol Club Barcelona ha enviat aquest dimarts les al·legacions al comitè de competició per evitar que el clàssic previst per al dia 26 es traslladi al Bernabéu, tal com proposa la Lliga. L'ens presidit per Javier Tebas vol que el duel entre el Barça i el Reial Madrid canviï d'escenari per "causes de força major".

Els blaugranes pensen que el millor que es pot fer és recuperar la normalitat, i consideren que la situació viscuda l'1-O va ser pitjor i que en aquella ocasió es va prendre la mesura excepcional de jugar a porta tancada. Des del club blanc, es considera que el partit s'hauria d'ajornar, i no canviar d'escenari. Des del Barça, tampoc veuen l'ajornament com una solució ideal però no s'hi neguen amb la mateixa rotunditat que s'han negat a traslladar-lo a Madrid. En aquest sentit, hi ha tres opcions: jugar l'endemà, dia 27, o fer-ho el 4 o el 18 de desembre, les úniques setmanes que no tenen cap competició intersetmanal.

El president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, ha confirmat en un acte públic que l'ens federatiu ha rebut les al·legacions dels dos clubs implicats aquest migdia i ha assenyalat la intenció que el comitè de competició, dependent de la Federació, emeti una resolució aquesta mateixa tarda.  

Des de la Federació Catalana també s'han posicionat en contra del trasllat del partit.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic

VÍDEOS RELACIONATS