Barça

El Barça es lamenta de la poca punteria que li ha costat 2 punts a Mestalla

L'entrenador del FC Barcelona i els seus jugadors han coincidit assenyalar les moltes ocasions no convertides al camp del València com una de les claus d'un resultat que consideren injust

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez creu que "el resultat, davant els mèrits que hem fet en el terreny de joc hauria hagut de ser una victòria per a nosaltres, però aquesta és la grandesa del futbol". El tècnic blaugrana ha dit que no hi ha res a retreure als seus jugadors, que han fet "un partit molt complet en un camp molt difícil. Hem estat els amos de les ocasions de gol. Avui, el futbol no ens ha pagat tots els nostres esforços".

Luis Enrique no ha acceptat excuses com la gespa pel resultat. Per ell, l'estat d'aquest element del terreny era molt bo. L'asturià ha destacat el bon partit en defensa del València, "i tot i això hem generat moltes ocasions de gol, especialment a la primera meitat. Ens ha faltat la facilitat que tenim moltes vegades per definir en els últims metres".

Sergio Busquets també s'ha lamentat al final del matx de la falta de punteria de l'equip. "Hem estat superiors, però si no convertim les ocasions, en una jugada tonta, una contra de Paco Alcàcer, ens empaten el partit". El migcampista, tot i que no creu "que sigui un pas enrere perquè seguim líders", sí que ha reconegut que "el problema ha estat no haver tancat abans el matx, perquè hem tingut ocasions per fer-ho". El seu company de línia Andrés Iniesta ha mantingut la mateixa línia argumental.

El manxec creu que "el resultat és una llàstima per les ocasions clares de la primera part. Hem fet un gran partit en tots els aspectes i ens ha faltat finalització per poder estar més tranquils". Iniesta ha manifestat que els blaugrana, amb la seva filosofia ofensiva, saben que "a vegades correm aquest risc, apostem tot el nostre joc a la nostra forma de fer les coses, uns dies generem més ocasions, i d'altres menys. Avui hem fet moltes oportunitats per guanyar, però amb un resultat ajustat ells han aprofitat molt bé la seva ocasió".

Luis Suárez també era de la mateixa opinió. L'uruguaià ha dit que "en aquesta mena de partits, quan perdones ho pagues car. La sensació és que hem perdut dos punts. Hem tingut el matx on volíem, l'hem controlat els 90 minuts, hem tingut la pilota i les ocasions més clares, i no hem pogut guanyar". El davanter ha protagonitzat una jugada polèmica quan ha trepitjat Abdenour. Al respecte el blaugrana ha dit que "el trepitjo sense voler, i després quan caiem els dos plegats li demano perdó de seguida. Ho faig sense voler, un moviment que vull fer. No té més importància".

El croat Ivan Rakitic no ha parlat davant dels micròfons, però sí que ha expressat la seva opinió a les xarxes socials.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut