Handbol

El Barça es juga el pas a la final de la Champions davant el PSG de Viran Morros

Barça i PSG es juguen aquest dilluns (18.00, Esport3) un bitllet per a la final de la Lliga de Campions d'handbol. Un PSG amb quatre exblaugranes, entre ells Viran Morros, que ens explica la situació del seu equip abans de la gran cita.

Mireia Vicente DiezActualitzat

El Barça i el PSG van coincidir a la fase de grups la temporada passada amb doble victòria blaugrana. Es juga la Final Four ajornada d'aquell curs. Els catalans i els francesos es van classificar com a primer i segon de grup. Però aquest any el París no ha tingut un bon inici a la Champions. Quatre partits ajornats per Covid, 3 derrotes i només 3 victòries. el PSG s'ha trobat amb l'entrebanc afegit de la lesió de llarga durada de Nicola Karabatic i amb dues baixes d'última hora per la covid-19: Luc Steins, que ja no va viatjar a Colònia, i una segona baixa anunciada per l'EHF aquest marteix dilluns, poques hores abans del partit, i que podria tractar-se d'Henrik Toft Hansen.

L'exblaugrana Viran Morros, actualment a les files de l'equip parisenc, ens explica com arriben a la cita:  

"Per mi hem tingut dues derrotes que no haviem d'haver tingut mai. I una derrota a Kielce que entrava dins les possibilitats. És cert que obviament hem tingut una baixa molt imporant com és la del Nico, que a tots els nivells es notarà. Ara fa prop de dos mesos que estem sense ell, hem estat treballant molt diverses opcions i espero que l'equip estigui preparat i a tope per afrontar un gran repte com aquest." 

I és que el PSG no ha guanyat mai la Copa d'Europa. A més de Morros, a París hi juga un altre català, Ferran Solé, i tres exblaugranes més: Syprzak, Hanssen i Sigurdsson; entrenats pel castellà Raúl Gonzàlez. Un equip fet per guanyar la Champions, però en semifinals es trobarà un Barça temible, que encadena 21 partits sense perdre a Europa.

"Estan jugant molt bé. Amb molts jugadors, rotant. Tothom està aportant. La defensa està molt forta. Els dos porters estan molt en forma. Sincerament crec que sobre el paper, ara són el millor equip."

Morros és culé, no se n'amaga. Tres vegades campió d'Europa, dues amb el Ciudad Real i una amb el Barça, l'any 2015. A Barcelona hi va deixar un munt d'amics...
    


"En el moment en què entrem a la pista s'acaben els amics i quan acabi el partit tornarem a ser amics com sempre. Com compto cent per cent que ells faran. Ja compto que ells faran tot el possible per guanyar i, evidentment, és el que s'ha de fer".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut