El Barça celebra un dels gols aconseguits davant el United Galati (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça goleja en l'estrena de la Ronda Elit davant el Galati (6-2)

Els blaugranes s'han emportat una victòria plàcida en el primer compromís del camí que els portarà, si queden primers de grup, a la Final Four de la Champions

Xavi LorenteActualitzat

Victòria per la via ràpida del Barça en el primer partit de la setmana al pavelló Mate Parlov de Pula (Croàcia). El United Galati, el campió de Romania, ha oposat poca resistència.

Era el rival més assequible i de seguida ha quedat demostrat, en els primers cinc minuts de partit. Matheus ha firmat un hat-trick rapidíssim (en 2'14"), del minut 2 al minut 5, que ha situat un clar 3 a 1 i ha neutralitzat l'empat a 1 de Burdujel.

El capità dels romanesos havia sorprès els blaugranes en un contraatac aïllat. Abans del descans, i amb el Barça jugant a mig gas, Carlos Ortiz i Marcenio han fet dos gols més per tancar la primera part amb un còmode marge (5-1, minut 20).

Velasco ha reservat el capità Sergio Lozano, amb molèsties als isquiotibials de la cama esquerra --ha vist el partit sencer a la banqueta--. I de fet el tècnic de Toledo ha donat instruccions a l'equip d'estalviar energies a la represa i deixar que el Galati agafés la iniciativa.

Els romanesos han començat la segona part directament amb l'atac de porter jugador encapçalat pel seu entrenador-jugador Florin Ignat. Només el 5 a 2 de Cruisan al minut 31 ha inquietat un pèl els campions d'Europa. De seguida s'han activat i Adolfo ha aconseguit el 6 a 2 definitiu per espantar possibles esperances del rival.

Primers tres punts en un debut plàcid. Aquest dijous ja serà una altra història. A priori, el matx contra l'Anderlecht serà tota una final per la primera plaça del grup. Els Fits, Rescia, Roncaglio i companyia tenen un potencial temible.