Els jugadors del Barça celebren un dels gols de la victòria contra el Ribera Navarra (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça es desfà del Ribera Navarra i es classifica per a la Copa d'Espanya (4-2)

Els d'Andreu Plaza, delmats per les baixes, han suat de valent i han hagut de remuntar en dues ocasions el marcador en contra: Diego (2), Joselito i David, en pròpia porteria, han marcat els gols blaugrana

Josep CochActualitzat

El Ribera Navarra s'ha avançat ben aviat en el marcador. Només s'havia jugat un minut quan Javier Mínguez "Javivi" ha encarat el carril del mig i establia el 0 a 1 davant d'un sorprès Barça. Miquel Feixas ha tocat la pilota, però la potència del xut l'ha fet imparable. En el minut 6, però, ha arribat el gol de l'empat blaugrana en una gran jugada individual de Joselito, que ha superat amb un excel·lent rematada Gus, que no ha pogut fer res per aturar la canonada. Tercer gol del pivot blaugrana a la Lliga. I en el minut 9, Miquel Feixas que s'encanta i David, que ha anat a l'instant a fer la pressió, ha posat el peu i la pilota ha entrat a la porteria del Barça per posar-se un altre cop al davant, 1 a 2.

El penúltim classificat donant la sorpresa al Palau. Dyego, en el minut 11, tornava a portar l'equilibri al marcador després de fer una retallada i col·locar la pilota a l'escaire de la porteria navarresa, 2 a 2. Miquel Feixas s'ha pogut rescabalar de l'errada del segon gol del Ribera Navarra fent una gran aturada tapant el primer pal.

A la represa, Dyego ha pogut avançar el Barça, però la seva rematada ha sortit per damunt del travesser. En la següent jugada David ha marcat el 2 a 3, però el gol, finalment, ha estat anul·lat perquè el jugador de l'equip navarrès havia controlat la pilota amb la mà. Coelho l'ha tingut i, tot seguit Joselito, però el partit ha entrat en una fase embogida i en poc encert per part blaugrana. El Ribera, però, no ha girat la cara al partit i ara ha estat Feixas que ha rebutjat amb el peu una nova rematada de David. Però, finalment, Dyego Henrique Zuffo, amb una ràpida contra, ha marcat el 3 a 2, el segon del seu compte particular, en el minut 26.

El Barça s'ha posat per davant per primer cop en tot el partit. I André Coelho, amb molta fortuna, ha posat el partit en franquícia per al Barça. L'ex del Benfica buscava fer una assistència i David, que venia a defensar la jugada, s'ha introduït la pilota dins de la seva porteria i feia pujar el 4 a 2. El Ribera Navarra ha jugat amb el porter jugador en els darrers minuts del partit per poder disposar de superioritat a l'hora d'atacar. Però el partit no ha donat per a més i el Barça ha sumat la setena victòria a la Lliga, i s'ha quedat a dos punts de Movistar, però els madrilenys amb dos partits menys.