El Barça es classifica per a la final de la Champions després d'eliminar el PSG (2-1) amb doblet de Martens

Un doblet de Martens (2-1) permet a les de Lluís Cortés disputar dos anys després una final de la Lliga de Campions, d'aquí a quinze dies a Göteborg

Cristina Busquets RoviraActualitzat

En els primers compassos de partit, el PSG ha aconseguit mantenir la posessió, però el Barça ha pressionat la sortida de pilota de les franceses generant problemes. Als set minuts, les blaugrana s'han avançat. Leila ha dirigit una passada en profunditat a Martens que, tot i tenir Hermoso en una bona posició per rematar, s'ha atrevit ella mateixa per marcar un gran gol. La davantera neerlandesa ha tornat a perforar la porteria d'Endler just passada la mitja hora de partit.

Pinya de les blaugrana al Johan Cruyff després del primer gol de Martens (

Alexia ha iniciat la jugada cap a Graham i la seva centrada l'ha rematada Martens al segon pal. Doblet per la blaugrana que semblava deixar ben encarrilada l'eliminatòria. De pilota parada, però, el PSG ha posat la por al cos de les de Cortés retallant distàncies. A la sortida d'un córner, i a l'interior de l'àrea petita, Katoto ha recollit un refús per marcar el primer gol de les franceses. Al descans s'hi ha arribat amb el partit obert.

El gol de Katoto ha fet creure en la remuntada al PSG (@PSG_Feminines)

A la represa, el PSG ha sortit amb les piles carregades, conscient que un gol les enviava a la final. Morroni, amb una rematada perillosa, ho ha fet evident. En el 48, Alexia ha reclamat un penal de la portera Endler, que l'àrbitra no ha assenyalat. Paños, deu minuts després, s'ha lluit per allunyar un cacau de Bachmann deu minuts més tard. En el 69, el Barça ha tingut un pal i un travesser després de dos córner consecutius. El primer ha estat per una rematada de Jenni i el segon amb un xut de Torrejón. Oshoala en l'últim minut ha perdonat el tercer, arribant tota sola. Les blaugrana han patit però han aconseguit mantenir el resultat que els dona el bitllet per a la final de la Champions d'aquí a quinze dies.