Els jugadors del Barça s'han fet la foto de família per celebrar la classificació (@FCBMasia)

El Barça es classifica amb patiment per als quarts de final de la Youth League

L'equip blaugrana ha superat el Midtjylland (3-1), de Dinamarca, però no ha pogut desfer l'empat fins al minut 90. Chendri, Lee i Aleñà han capgirat el gol inicial de Montes en pròpia porta.

El Barça juvenil ha obtingut el bitllet per als quarts de final de la Youth League, però ho ha fet amb una bona dosi de patiment. L'equip de Gabri ha superat el Midtjylland danès (3-1) amb remuntada inclosa, culminada en els últims minuts del temps reglamentari.

En un partit amb poques ocasions, el Midtjylland s'ha avançat amb un desafortunat gol en pròpia porta d'Eric Montes. L'equip blaugrana ha empatat ja a la represa gràcies a una diana de Théo Chendri.

El Barça ha intensificat el seu domini en els minuts finals en busca del gol que el classifiqués. El Midtjylland ha endurit el joc, i al minut 80 ha arribat l'expulsió del defensor visitant Andreas Murbeck.

La pressió blaugrana ha trobat els seus fruits per partida doble, quan els dos equips ja s'havien quedat amb 10 després que Montés veiés la segona groga. Ja s'havia complert el minut 90 quan Lee Seung-woo, en el seu debut internacional amb el Barça, ha establert el 2-1 que acabava amb la resistència danesa. Dos minuts després, ja en temps de descompte, Carles Aleñà ha marcat el 3-1, obtenint d'aquesta manera el seu sisè gol a l'actual edició de la Youth League.