Imatge d'un derbi recent al Palau (EFE)
Bàsquet

El Barça encetarà l'ACB a la pista del València i el Joventut, a la de l'Estudiantes

Els clàssics es jugaran el l'11 o el 12 de novembre a Madrid i el 10 o l'11 de març al Palau Blaugrana

Actualitzat

L'ACB ha fet públic el calendari de la Lliga Endesa 2017/18 aquest dilluns. El primer partit del Barça Lassa serà de màxima exigència, amb la visita a la pista dels actuals campions, el València Basket. El Divina Seguros Joventut també començarà a domicili, davant del Movistar Estudiantes. La data d'inici de la competició és el 30 de setembre, però el partit de la Penya s'ajornarà per la disputa de la prèvia de la FIBA Basketball Champions League.

Així doncs, el primer partit dels dos catalans com a locals arribarà la segona jornada, amb els enfrontaments contra l'UCAM Múrcia al Palau i el debutant San Pablo Burgos a l'Olímpic de Badalona. Pel que fa als descansos, el FC Barcelona no jugarà la cinquena jornada (21-22 d'octubre) i la vintena (10-11 de febrer). El Joventut tardarà més a reposar: li toca a la jornada 14 (30-31 de desembre) i a la 31 (5-6 de maig).

Els enfrontaments directes entre el Barça Lassa i el Divina Seguros Joventut seran a la jornada 6 (28-29 d'octubre) i a la 21 (3-4 de març), mentre que els clàssics es disputaran a Madrid a la jornada 8 (11-12 de novembre) i al Palau a la 22 (10-11 de març).

Anar al contingut