Barça

El Barça encarrila el fitxatge de Matthijs De Ligt

El 12 d'abril, una delegació formada per Òscar Grau, Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes es va reunir a Montecarlo amb el representant del jugador holandès de l'Ajax, Mino Raiola, i el club blaugrana dona per feta la seva incorporació, segons ha avançat Oriol Domènech al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio

Actualitzat

El Barça té molt ben encarrilat el fitxatge del defensa de l'Ajax Matthijs De Ligt. El 12 d'abril, una delegació del Barça de molt alt nivell, formada per Òscar Grau, Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes, va viatjar a Montecarlo per reunir-se amb Mino Raiola, representant de Matthijs de Ligt. Segons ha avançat el periodista Oriol Domènech al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, la trobada entre les dues parts va anar molt bé i el desig del jugador holandès és portar la samarreta blaugrana.

En aquesta reunió no es va firmar res, però ja es van pactar les futures xifres i els anys de duració del futur contracte de De Ligt, i, per tant, el fitxatge de l'encara capità de l'Ajax pel Barça es pot tancar en els pròxims dies. Com ja va passar amb la contractació del seu company i amic Frenkie De Jong, el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, també ha agafat les regnes de les negociacions, i, tot i l'interès per fitxar-lo d'altres grans clubs europeus, com el Bayern de Munic, la Juventus o el Liverpool, el desig de De Ligt de posar-se la samarreta del Barça la temporada que ve és molt gran.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut