Barça

El Barça encara confia poder fitxar Villa perquè espera que el jugador pressioni per rebaixar-ne el preu

El Barcelona no desisteix en la seva intenció de fitxar Villa, encara que no pensa pagar el preu que demana el València, 50 milions d'euros. La clau és el mateix jugador, ja que queda clar que el Barça poca cosa més pot fer que esperar que David Villa prengui la iniciativa i demostri que, efectivament, vol ser blaugrana la temporada, i pressioni el seu club. El Barça, per si de cas, es guarda la carta Forlán per si finalment l'operació Villa no es concreta. El davanter de l'Atlètic de Madrid té una clàusula de rescissió de 36 milions d'euros, 14 milions menys del que demana el València per Villa.

Actualitzat
El Barça no perd l'esperança de fitxar Villa. De fet, aquesta és ara mateix la prioritat absoluta de la secretaria tècnica. El València, però, continua entossudit a no vendre'l per menys de 50 milions d'euros. Llorente estira la corda per una punta i Laporta l'estira per l'altra.

La setmana que ve Villa ha de tornar als entrenaments amb el seu club actual, però el davanter té la intenció de pressionar perquè el deixin marxar. Però si falla l'estratègia, el club té un pla B. Tan vàlides com el "pichichi" de la Lliga, la Nèmesi d'Eto'o, l'actual Bota d'Or: Diego Forlán. L'uruguaià ha marcat més gols que Villa i és més barat. La seva clàusula, 36 milions d'euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut