Els jugadors del Barça de futbol sala celebren el triomf sobre el Jaén (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça encadena la cinquena victòria consecutiva a la Lliga contra el Jaén (3-1)

5 de 5. El Barça continua comptant les jornades per victòries. 15 punts, líder destacat de la lliga. El Jaén ha aguantat fins l'empat a 1. A partir d'aquí Dyego i Ferrao, amb una vaselina antològica, han assegurat un nou triomf al Palau Blaugrana. L'equip d'Andreu Plaza marxa a Lituània per jugar la primera fase de la Champions amb els deures fets.

Xavi LorenteActualitzat

Aquest Barça va com una moto. El Jaén tampoc ha pogut resistir la inèrcia guanyadora de l'equip blaugrana que ha sumat la cinquena victòria en cinc partits a la lliga. La força del líder no té aturador en una arrencada de campionat perfecta. Roger Serrano ha marcat l'1 a 0 al minut 6 després de desviar un gran xut de Daniel. Els andalusos han empatat abans del descans per mitjà de Fran Peña després d'un desajust defensiu de Rivillos i Ferrao.

A l'inici de la segona part, Dyego ha permès al Barça recuperar el comandament del partit. Al minut 23, el capità blaugrana ha culminat en el 2 a 1 una gran jugada individual que ha començat ell mateix recuperant una pilota en defensa des de camp propi. La cirereta del triomf l'ha posat Ferrao. El pitxitxi de la lliga ha fet aixecar el públic del seient amb una vaselina antològica sobre la sortida de Fabio. 3 a1, setè gol de Ferrao a la lliga i tres punts més per al Barça que la propera setmana s'estrena a la champions. Els blaugranes es desplacen a Lituània per jugar la Main Round en una lligueta de tres partits en quatre dies.