Hoquei Patins

El Barça empata contra el Liceo en l'inici de la Lliga europea (2-2)

El conjunt blaugrana ha capgirat el gol inicial dels gallecs amb dianes d'Ignacio Alabart i Pau Bargalló, però Carballeira ha igualat el matx a la segona part

El Barça no ha passat de l'empat contra el Liceo en el primer partit de la Lliga europea d'hoquei patins. El conjunt blaugrana ha començat l'enfrontament per darrere al marcador després d'un gol de Dava Torres, que ha inaugurat l'electrònic amb una hàbil rematada al minut 6. Però Ignacio Alabart s'ha encarregat de fer l'empat amb una genialitat. Mitja volta del dorsal '33' per acabar aixecant la bola i posar l'1-1.

Abans del descans l'equip d'Edu Castro ha pogut capgirar el resultat. Pau Bargalló buscava la jugada d'estratègia en una falta que no ha sortit bé, però el rebot l'ha agafat Hélder Nunes, que ha assistit meravellosament de nou per Bargalló que ha fet el 2-1. Amb superioritat al marcador el Barça ha vist com el comptador de faltes es disparava, i ha estat Aitor Egurrola qui ha salvat en més d'una ocasió el conjunt blaugrana. El porter culer, però, no ha pogut evitar el gol de Carballeira en el segon llançament de penal.