Barça futbol Sala

El Barça empata a Valdepeñas un duel que podia haver guanyat per golejada (2-2)

L'equip d'Andreu Plaza ha perdonat nombroses ocasions de gol i ha acabat pagant el peatge d'empatar un partit en què mereixien la victòria

Xavi LemusActualitzat
El Barça ha frenat la progressió a la Lliga amb l'empat aconseguit en la visita a Valdepeñas. De partits com aquest, amb el guió que s'ha viscut, domini aclaparador blaugrana, en guanyarien 9 de cada 10. Però els homes d'Andreu Plaza han perdonat infinites ocasions per golejar. La definició ha aparegut molt poc i el porter local, Edu, ha estat, amb diferència, el millor jugador del duel. Tot i això, el Barça ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a una gran assistència de Ximbinha culminada per Esquerdinha. Una gran jugada que havia de donar peu a un triomf còmode atenent a la diferència sobre la pista. Però, a menys d'un minut per al final, el Valdepeñas ha empatat a un a través de Matheus Prea en la millor ocasió de perill dels locals. Un resultat injust al descans.

El segon temps s'ha encetat amb el mateix escenari, un Barça que portava el fil del joc i que generava nombroses oportunitats per marcar, però avui els jugadors blaugranes s'han vist sovint impotents per trencar el mur rival. El porter internacional portuguès Edu s'ha convertit en un malson per als homes de Plaza. I encara s'ha complicat més el panorama quan el Valdepeñas s'ha avançat per primer cop en el marcador gràcies a un segon gol obra de Sergio González. Per sort, els blaugranes han reaccionat ràpid i Dyego ha tornat a empatar el duel a dos. Però no han anat més enllà i, fins i tot, Ferrao s'ha trobat amb el travesser en el seu intent d'aconseguir el gol de la victòria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut