El Barça empata a Copenhaguen (1-1) i no certifica la seva classificació per als vuitens de final

El Barça va empatar 1-1 al camp del Copenhaguen en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els de Guardiola encara no han aconseguit la classificació matemàtica per als vuitens de final, però ho tenen gairebé a tocar. Messi va avançar els blaugrana al minut 30, però a la jugada següent, Claudemir va empatar. Pedro va xutar al pal en el temps afegit i en el camí cap als vestidors Guardiola i Solbakken van discutir acaloradament. En l'altre partit del grup D, el Rubin Kazan i el Panathinaikos van empatar sense gols en un matx soporífer.

El Barça hauria pogut aconseguir la classificació matemàtica per als vuitens de final, però s'hi va quedar a un pas. Partit dur a Copenhaguen que va començar amb un avís dels locals, un xut de Claudemir a la creueta de la porteria de Valdés. La resposta blaugrana, un altre xut al pal.

En el minut 31, el 0-1. Una assistència amb el cap de Keita que Villa no va poder rematar, però que Messi, murri com sempre, va convertir en el gol que avançava els de Guardiola. Alegria que va durar poc, perquè només un minut més tard Claudemir va aprofitar un refús de Valdés en una centrada de Gronkjaer per enganxar-lo a contrapeu i fer l'empat a un. Abans del descans, dues ocasions més del Barça, i totes dues de Messi. Primer, un cop de cap que va anar a parar a les mans de Wiland, el porter del Copenhaguen, i després, una rematada de primera del mateix argentí que Wiland va enviar a córner.

A la segona part, poques ocasions. Un xut de Keita desviat va ser la primera aproximació a la porteria dels danesos, i el següent avís seriós, a les acaballes, va ser un altre cop de Keita, amb una rematada de cap desviada. El Barça va estar a un pam d'assegurar-se la classificació. El pam que va separar Pedro del gol a l'últim minut, quan el xut va anar al pal de la porteria danesa. Un a un, i final amb enganxada entre els dos entrenadors, Solbakken i Guardiola, que estava molt molest per les paraules del noruec sobre tot l'"afer Pinto".