Hoquei patins

El Barça elimina en semifinals de Copa del Rei el Vic (1-5) i jugarà la final contra el Vendrell

El F. C. Barcelona ha imposat la seva superioritat davant un Vic més curt de banqueta (1-5), classificant-se per a la final de la Copa del Rei. Els osonencs han vist com el Barça s'avançava en el marcador, i no han tingut ni encert ni forces per remuntar. El Vic ha buscat de sortida possessions llargues per mantenir un ritme controlat i evitar els contraatacs blaugranes.

El Barça ha seguit el joc al seu rival en els minuts inicials, cosa que ha generat un partit força especulatiu. En el minut 8 Marc Torra ha aprofitat un llançament de penal per fer pujar el primer gol dels blaugranes al marcador. Després d'una recuperació de Matías Pascual en una cantonada, Raül Martin ha anotat el 0 a 2 en el minut 17. En la segona meitat el Vic, fidel al seu estil, ha mantingut un ritme de baixes revolucions sense perdre el cap, més preocupat de no encaixar cap gol que de fer-ne un.

En el minut 7 Barroso ha trencat la seva tàctica amb un xut llunyà. Titi Roca, en una contra que ell mateix ha començat, ha marcat el gol dels vigatans a falta de 16 minuts pel final. El Vic s'ha obert en busca de la remuntada i el Barça ha augmentat també la seva velocitat, en els minuts més distrets del matx. Pablo Álvarez a 5 minuts del final ha tancat l'enfrontament amb el quart gol del F. C. Barcelona en una falta directa i Marc Gual ha arrodonit el marcador amb l'1 a 5 final.