Futbol sala

El Barça elimina l'AE Bellsport de l'Hospitalet i es classifica per als quarts de la Copa del Rei (1-5)

Els riberencs havien eliminat tot un primera com l'Emotion Saragossa a la roda anterior, però no han pogut donar la sorpresa contra els blaugrana

Ruth GumbauActualitzat

El Barça ha eliminat l'AE Bellsport de l'Hospitalet als vuitens de final de la Copa del Rei, la ronda en què s'han estrenat els blaugranes i en què han sortit a defensar el títol.

En una eliminatòria a partit únic, conscients que havien d'assegurar el resultat quant abans millor, el Barça s'ha avançat al minut 2, amb una passada de Marcenio i rematada al segon pal de Daniel Siraishi. Al 14, Boyis ha posat el 0 a 2 en un poliesportiu municipal Sergio Manzano que encara somiava amb el miracle. Adolfo ha tingut l'oportunitat de posar el 0 a 3 al marcador un minut després, però ha estat l'Hospitalet, qui -a base de perseverança, ha pogut fer l'1 a 2 a 3 minuts del descans ab un gol d'Ivan Gonfaus.

Després d'haver acabat patint al final de la primera part, Dyego, per als blaugranes, ha començat avisant a l'inici del segon temps, al 21, amb un xut al  travesser i Roger Carbó ha estat a punt d'empatar a 2 en la jugada posterior per al Bellsport. Però just el dia en què tornava d'una lesió, Joselito en el 29, ha pogut ampliar el marcador amb l'1 a 3. El jugador ha celebrat amb aquesta diana l'ampliació de contracte fins al 2023, acabada de signar. Tot i així, el Bellsport ha seguit insistint i no ha estat fins al minut 37 que el Barça ha pogut respirar tranquil, gràcies a l'1 a 4, que posava Rivillos. A un minut per al final els blaugranes han sentenciat amb un doble penal de Dyego que ha fet el cinquè i ha donat el pas a quarts als d'Andreu Plaza i ha acabat amb el somni dels riberencs.