Clément Lenglet, amb molts números de marxar a Londres
Clément Lenglet, amb molts números de marxar a Londres
Barça

El Barça dona permís a Lenglet per tancar la cessió amb el Tottenham

El central francès ja ha viatjat a Londres per acabar de concretar els detalls de l'operació amb els Spurs

Redacció Esport3Actualitzat

Clément Lenglet podria convertir-se en jugador del Tottenham a les pròximes hores. El FC Barcelona ha donat permís al francès per viatjar a Londres amb l'objectiu de tancar la seva cessió als Spurs. L'acord entre els clubs és total i només falta que el central doni el vistiplau a l'operació. En un principi, el conjunt londinenc assumiria la fitxa del jugador durant una temporada, temps que duraria la cessió.

El central és un dels jugadors amb els quals no compta Xavi per a la pròxima temporada, una decisió que el tècnic ja havia transmès al jugador. De fet, no estava previst que Lenglet passés per la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar la pretemporada amb el Barça.

Amb el futur d'Ousmane Dembélé encara per definir, la de Lenglet seria la primera sortida sonada del conjunt blaugrana. La cessió permetrà al Barça estalviar-se l'elevada quantitat econòmica de la fitxa del central, a més, també pot servir al jugador per guanyar-se de nou la titularitat en un equip que disputarà la Champions League.

Anar al contingut