Rodrigo Moreno no serà jugador del Barça (EFE)
Barça

El Barça dona per trencades les negociacions pel fitxatge de Rodrigo Moreno

El València continua enrocat a demanar 60 milions d'euros pel traspàs, una xifra que el Barça no està disposat a pagar

Actualitzat

Rodrigo Moreno no fitxarà pel FC Barcelona de moment. El club blaugrana ha donat per trencades les negociacions amb el València pel fitxatge del davanter hispanobrasiler. El València continua enrocat a demanar 60 milions d'euros pel traspàs, una xifra que el Barça no està disposat a pagar.

Ahir va ser el president Anil Murthy, i avui ha passat per les oficines de Can Barça Jorge Mendes, agent de Rodrigo i mà dreta del propietari del València, Peter Lim. El que havia de ser un pas més per a l'acord de traspàs ha acabat amb negociacions trencades.

El València continua enrocat en els 60 milions d'euros i sense acceptar cap de les contraofertes del Barça i, davant de tanta negativa, la cúpula blaugrana ha decidit trencar unilateralment les negociacions. El Barça no amaga que és un futbolista d'unes caractístiques que ara mateix li interessen, i fins i tot el tècnic del València, Albert Celades, aquest matí gairebé el donava per perdut.

Es dona la circumstància que Rodrigo ha passat consulta aquest matí a Barcelona amb el traumatòleg Ramon Cugat. En el partit contra l'Eibar, es va fer un esquinç al genoll, va estar un parell de setmanes de baixa i, malgrat que va reaparèixer contra el Barça, avui ha passat control de la recuperació. Amb Rodrigo han viatjat els també valencianistes Cillessen i Manu Vallejo. 

Anar al contingut