La Lliga fa oficial el límit salarial del Barça
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Laporta donarà explicacions pel cas Negreira dilluns que ve

Els socis de l'entitat també rebran una missiva del club reiterant la innocència de l'entitat i explicant els passos que seguiran per defensar-la

Redacció Esport3Actualitzat

El Futbol Club Barcelona donarà en els pròxims dies explicacions pel cas Negreira, que acredita pagaments del club a l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres durant diverses temporades. Laporta farà una roda de premsa dilluns que ve, 17 d'abril.

En aquesta roda de premsa, no seran els periodistes els únics que rebran explicacions. El Barça ha enviat cartes a patrocinadors i a inversors per comunicar-los un missatge de tranquil·litat. I a estaments oficials, com el CSD, la Federació Espanyola, LaLiga o la UEFA, alguns dels quals han seguit els passos de la Fiscalia a l'hora d'acusar el Barça.

Sense carta als socis

Tal com ha explicat Catalunya Ràdio, no hi haurà cap versió per als socis i sòcies, que rebran les explicacions pertinents a la roda de premsa després de Setmana Santa. Així ho han decidit Joan Laporta i la seva gent de confiança després de contemplar la possibilitat d'enviar-los una carta.

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRALaporta
Anar al contingut