El Barça tornarà als Estats Units per tercera pretemporada consecutiva (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça disputarà dos amistosos contra el Nàpols als Estats Units

L'equip d'Ernesto Valverde jugarà el primer partit contra el Nàpols el 7 d'agost al Hard Rock Stadium de Miami, i al cap de tres dies es tornarà a enfrontar al conjunt de Carlo Ancelotti al Michigan Stadium

Actualitzat

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimecres que tornarà a viatjar als Estats Units per afrontar la segona part de la pretemporada. Després d'una primera estada al Japó per disputar dos amistosos contra el Chelsea a Tòquio (23 de juliol) i el Vissel Kobe a Kobe (27 de juliol), el conjunt blaugrana es desplaçarà a terres nord-americanes per jugar dos partits contra el Nàpols de Carlo Ancelotti, vigent subcampió de la lliga italiana.

L'equip d'Ernesto Valverde jugarà el primer partit contra el Nàpols el 7 d'agost al Hard Rock Stadium de Miami, el mateix estadi on l'estiu del 2017 el Barça va jugar el primer clàssic de la història als Estats Units i en què es va imposar per 3-2. I el dia 10, tots dos equips es tornaran a veure les cares però en aquest cas serà al Michigan Stadium, amb capacitat per a més de 107.000 espectadors, el més gran del país.

Anar al contingut