Handbol

El Barça d'handbol torna a la feina i farà una estada de pretemporada a Andorra

El Barça d'hanbol ja s'ha posat en marxa. L'equip que entrena Xavi Pascual ha tornat de les vacances i ha fet aquest dilluns un primer entrenament al Palau Blaugrana. Amb la incorporació de dos laterals de luxe, Nikola Karabatic i Kiril Kazarov, aquest Barça torna a aspirar a tot. Després d'aquesta primera sessió suau, l'expedició es trasllada a Encamp, a Andorra, on s'hi estarà fins divendres.

Actualitzat
El Barça d'hanbol ja s'ha posat en marxa. L'equip que entrena Xavi Pascual ha tornat de les vacances i ha fet aquest dilluns un primer entrenament al Palau Blaugrana. Amb la incorporació de dos laterals de luxe, Nikola Karabatic i Kiril Kazarov, aquest Barça torna a aspirar a tot. Després d'aquesta primera sessió suau, l'expedició es trasllada a Encamp, a Andorra, on s'hi estarà fins divendres. El divendres 23, primer partit a Tolosa de Llenguadoc contra l'equip local. La primera cita oficial, el Mundial de Clubs, del 24 al 31 d'agost a Doha.

La Lliga Asobal començarà el cap de setmana del 14 d'agost. Abans, però, la disputa d'un altre títol, la Supercopa contra el Naturhouse, el 6 de setembre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut