El Barça jugarà les semifinals contra el Granollers (@FCHandbol)
Handbol

El Barça d'handbol se cita amb el Granollers a les semifinals de la Copa del Rei

Serà la tercera vegada que s'enfronten aquesta temporada els dos grans de l'handbol català, tots dos precedents amb triomf blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat
El Barça ha hagut de suar per eliminar el Logronyo. Els de Xavi Pascual han anat sempre al davant a la primera part, arribant a aconseguir una renda de sis gols per sobre (14-8) però acabant un primer temps amb un ajustat 14 a 11. Això sí, els blaugrana, que arribaven al partit amb una important càrrega de minuts a sobre, han pogut fer rotacions. El Logronyo també ha fet carusel de canvis per aguanyar el ritme del Barça.

La segona part ha començat amb un parcial d1 a 2 en vuit minuts situant el partit sense trencar-se per a ningú. Els blaugrana han passat per un moment delicat amb l'exclusió de Fábregas i s'ha trobat com el porter del conjunt longronyès ha estat capaç d'aturar-los dos penals, sortint des de la banqueta. Aleix Gómez ha estat l'encarregat de tancar el partit en els darrers minuts davant d'un Logronyo seriós (28-24) i Cindric ha estat escollit l'home del partit. Els de Xavi Pascual busquen la vuitena Copa consecutiva, la vint-i-cinquena en el seu palmarès. Per aconseguir-la, hi haurà derbi català a la semifinal amb el Granollers, aquest dissabte per Esport3 (19.00).

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut