Luka Cindric ha estat un dels golejadors del Barça en la victòria sobre el Szeged (@FCBHnadbol)
Handbol

El Barça d'handbol sua de valent per superar el Szeged en l'últim partit de la fase de grups de la Champions (30-28)

El Barça d'handbol ha patit per superar el Pick Szeged en l'últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions (30-28). Els blaugranes, ja classificats com a líders als quarts de final de la màxima competició continental, han sortit al Palau Blaugrana amb la determinació de sumar una nova victòria i així superar el rècord amb 13 victòries a la Champions

Els de Xavi Pascual, però, s'han topat amb un conjunt hongarès d'allò més combatiu fins al darrer sospir. La bona actuació de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals més la inspiració golejadora de Jure Donelec i Luka Cindric, amb set gols respectivament, han estat determinants per a la victòria dels blaugrana.

El que podria haver estat una mala notícia ha acabat quedant en un ensurt i és que Dika Mem, a pocs minuts del final, s'ha hagut de retirar després de fer un mal gest en una acció d'atac. Posteriorment, el Barça ha informat que té el jugador té una contractura al bessó de la cama dreta que el fa ser dubte de cara la Copa del Rei.