Els jugadors de Xavi Pascual començaran la pretemporada el 3 d'agost (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça d'handbol ja coneix el calendari de la fase de grups de la Champions

El conjunt de Xavi Pascual debutarà a la pista del Motor Zaporozhye ucraïnès el 16 o 17 de setembre i tancarà aquesta fase contra el mateix rival el 3 o 4 de març al Palau Blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça d'handbol ja coneix el calendari que haurà d'afrontar en la pròxima edició de la Lliga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual debutarà a la pista del Motor Zaporozhye ucraïnès el 16 o 17 de setembre, segons ha anunciat aquest dimecres la Federació Europea d'Handbol (EHF).

Els blaugrana tindran un inici de competició bastant exigent i hauran d'afrontar tres desplaçaments consecutius a les complicades pistes del Nantes, el Veszprém i el Kiel, els tres rivals a priori més forts en la lluita pel liderat del grup B.

Els últims partits de la fase de grups es jugaran a partir del mes de febrer, un cop s'hagi disputat el mundial de seleccions a Egipte (del 14 al 31 de gener). L'últim partit de la primera fase tornarà a ser contra el Motor Zaporozhye, aquest cop al Palau Blaugrana, el 3 o el 4 de març.

Els dos primers de cada grup accediran directament als quarts de final, mentre que del tercer al sisè es creuaran amb els classificats de l'altre grup en els vuitens de final. La pròxima edició de la final a quatre serà el 12 i 13 de juny al Lanxess Arena de Colònia.

L'inici de la pretemporada, el 3 d'agost

El Barça 2020/21 engegarà motors el dilluns 3 d'agost. Després de quasi cinc mesos d'inactivitat a causa de la Covid-19, el conjunt blaugrana tornarà a entrenar-se per començar a preparar la nova temporada, sempre pendent de l'evolució de la pandèmia i les recomanacions sanitàries. Abans de començar els entrenaments, els blaugranes passaran les proves mèdiques el divendres 31 de juliol. Serà el primer dia en què les noves incorporacions (Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade) coincidiran amb els seus nous companys.

Anar al contingut