Els capitans del Barça d'handbol 2020/21
Els capitans del Barça d'handbol 2020/21
Handbol

El Barça d'handbol dona a conèixer quins seran els capitans de la pròxima temporada

Raúl Entrerríos heretarà el braçalet de capità que deixa Víctor Tomàs i Ludovic Fàbregas s'incorpora com a quart capità en la seva tercera temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Entrerríos serà el nou capità del primer equip del Barça d'handbol per a la temporada 2020/21, agafant el relleu de l'extrem Víctor Tomàs, que ho ha estat les últimes vuit temporades i s'ha vist obligat a retirar-se per motius de salut.

Cedric Sorhaindo serà el segon capità; Gonzalo Pérez de Vargas, el tercer, i Ludovic Fàbregas, el quart. El pivot internacional francès s'incorpora a l'esquadra de capitans en la seva tercera temporada al club blaugrana. Entrerríos i Sorhaindo són els dos jugadors més veterans d'una plantilla molt jove.

"Per mi és un orgull i un privilegi ser el capità d'aquest equip, en un gran club com el Barça amb grans capitans en la seva història i en la de l'handbol. Estic agraït per aquesta responsabilitat. Seguiré amb el mateix compromís que he demostrat les últimes deu temporades", ha explicat Entrerríos en una entrevista als mitjans del club.

Anar al contingut