Futbol

El Barça destitueix Pere Gratacós després de les declaracions que ha fet sobre Messi

El club no comparteix l'opinió sobre Messi que el directiu ha expressat aquest mateix divendres en el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei

Actualitzat

El FC Barcelona ha anunciat aquest divendres que Pere Gratacós ha estat destituït com a responsable de Relacions Institucionals Esportives amb la federació Espanyola de Futbol. El comunicat és prou explícit pel que fa a les causes de l'acomiadament: "Haver expressat públicament una opinió personal que no coincideix amb la de l'entitat, després del sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei celebrat avui a Madrid".

El directiu ha manifestat, després de l'acte esmentat, que "Messi no seria tan bo sense Iniesta, Neymar i la resta". Unes declaracions que han corregut com la pólvora entre els mitjans de comunicació i les xarxes socials, just en un moment en què la renovació del davanter argentí és el tema més candent de l'actualitat blaugrana. Fins i tot Luis Enrique ha rebut una pregunta sobre aquest afer en la roda de premsa d'aquest migdia. El tècnic, però, no s'ha oposat a Gratacós, i ha remarcat que també havia dit que Messi és el millor jugador del món.

El club també anuncia que la decisió l'ha pres el director d'Esports Professionals, Albert Soler, que assumirà les funcions del destituït. No obstant això, Gratacós seguirà vinculat al Barça, "desenvolupant la resta de tasques que ja exercia en el marc del projecte Masia 360."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut