La Copa d'Europa
La Copa d'Europa
Lliga de Campions

El Barça descobrirà avui els seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions

L'equip blaugrana entra en el sorteig (18.00, TV3) com a cap de sèrie. El Borussia Dortmund, l'Arsenal o el Manchester City de Guardiola i Bravo, entre els rivals més perillosos que els podrien tocar

Actualitzat

Aquest dijous quedaran decidits els vuit grups de la primera fase de la Lliga de Campions en el sorteig que se celebrarà al Centre de Congressos de Montecarlo. Aquesta primera part de la competició europea es disputarà entre el 13 de setembre i el 7 de desembre, i el sorteig dels vuitens serà el 12 de desembre.

El FC Barcelona serà un dels caps de sèrie, un privilegi dels campions de les lligues nacionals europees amb més bon rànquing. Un grup selecte on també trobem el Leicester anglès, el París Saint-Germain de França, el Bayern de Munic alemany, el Benfica portuguès, el Juventus italià i el CSKA de Moscou rus. El vuitè cap de sèrie serà el Reial Madrid com a vigent campió de la màxima competició europea.

El coeficient UEFA determina en quin dels altres tres bombos cauen la resta d'equips classificats. En el segon hi haurà dos equips espanyols que no es poden enfrontar en aquesta fase amb el Barça, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, acompanyats pel Borussia de Dortmund, l'Arsenal, el Porto, el Nàpols, el Bayer Leverkusen i el Manchester City.

Del tercer bombo sortiran el Basilea, el Tottenham, el Dinamo de Kíev, l'Olympique de Lió, el PSV d'Eindhoven, l'Sporting de Portugal, el Bruges i el Borussia Mönchengladbach. I, finalment, en l'últim bombo es trobaran el Celtic de Glasgow, el Mònaco, el Besiktas, el Legia de Varsòvia, el Dinamo de Zagreb, el Ludogorets, el Copenhaguen i el Rostov.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut