Araujo ha fet treball diferenciat amb el Barça un cop tornat de Qatar
Araujo ha fet treball diferenciat amb el Barça un cop tornat de Qatar
Barça

El Barça desaccelera la recuperació d'Araujo i li dona descans després del Mundial

La millora del jugador, sense minuts a Qatar, va complint els terminis marcats, però el club el fa parar per protegir l'aspecte psicològic

Redacció Esport3Actualitzat

No cal córrer. Aquesta és la premissa que guia els serveis mèdics del FC Barcelona en la recuperació de Ronald Araujo. I més després que el central de Rivera, lesionat a finals de setembre a l'adductor de la cuixa dreta, hagi estat forçant durant prop d'un mes a la concentració d'Uruguai. L'objectiu era que estigués a punt per tornar als terrenys de joc en una hipotètica eliminatòria mundialista que mai es va arribar a produir.

L'endemà de l'adeu del combinat celeste de Qatar 2022, Araujo tornava a Barcelona i el club blaugrana prenia novament el control de la seva controvertida recuperació, marcada per la desconfiança envers els plans del seleccionador Diego Alonso.

Després d'uns dies fent treball diferenciat a la ciutat esportiva, els metges del Barça s'han trobat una millora del jugador, que segueix complint els terminis marcats de la seva recuperació. Ara bé, li han donat un descans de quatre dies per protegir no només el seu físic, sinó especialment l'aspecte psicològic del defensa. En resum, el pla se suavitza mitja setmana per compensar la intensitat de les darreres setmanes amb l'Uruguai.

A punt per reaparèixer

El central ha aprofitat els dies de descans per marxar al seu país i, pert tant, avui no ha participat en l'entrenament del Barça. En arribar a l'Uruguai, Araujo ha confirmat que ja està a punt per tornar a jugar. De fet, ha reconegut que, en cas d'haver-se classificat per als vuitens de final, hauria reaparegut amb la seva selecció al Mundial.

Quan tornarà a jugar? La previsió continua sent que pugui arribar al derbi contra l'Espanyol, previst el 31 de desembre al Camp Nou.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut