tomas-efe
Víctor Tomás en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Handbol

El Barça derrota l'Etoile Sportive de Tunísia (34-27) en el Mundial de Clubs i jugarà les semis contra Al Jaish de Qatar

El Barça d'handbol ha derrotat l'Etoile Sportive de Tunísia (34-27) en el Mundial de Clubs que s'està disputant a Qatar. Els es classifiquen com a primers de grup B a les semifinals de la competició i eviten l'Hamburg, campió d'Europa. El partit serà aquest dijous a les 19:15 h i els blaugrana jugaran contra Al Jaish de Qatar.

El Barça d'handbol ha derrotat a l'Etoile Sportive de Tunísia (34-27) en el Mundial de Clubs que s'està disputant a Qatar. Els es classifiquen com a primers de grup B a les semifinals de la competició i eviten al l'Hamburg, campió d'Europa. El partit serà aquest dijous a les 19:15 h i els blaugrana jugaran contra Al Jaish de Qatar. És la tercera victòria en tres partits dels homes de Xavi Pascual. El duel ha estat molt ajustat i físic fins al minut 15 de la segona part, després el conjunt blaugrana ha fet valer la seva superioritat.