(@FCBhandbol)
Handbol

El Barça derrota l'Elverum noruec i suma la tercera victòria en quatre partits

El partit 300 en la Champions és una victòria (33-24)

El partit 300 de la Barça a la Champions ha estat contra un Elverum noruec que n'ha jugat molts menys en la màxima competició continental. Un equip de jugadors joves però que ha intentat alentir el ritme tant com ha pogut. Els blaugranes han arribat a tenir 4 gols de renda en la primera meitat, però no han sabut trenar algunes superioritats i el porter Imsgard s'ha mostrat molt encertat. No ha pogut fer res per evitar el 15-12 just abans del descans en un espectacular "fly" ordenat per la pissarra de Pascual i que ha culminat Andersson.

L'equip blaugrana ha pogut córrer més en la represa, sovint gràcies a les bones aturades del porter Moller. Aquí jugadors ràpids com Víctor Tomás o Cindric han sumat amb continuïtat i el croat no ha fallat cap dels set llançaments executats. L'escapada definitiva ha estat en l'equador d'aquest segon temps i la victòria ja no ha perillat, malgrat que els jugadors i l'afició de l'Elverum han seguit celebrant al Palau Blaugrana poder jugar contra els millors equips del continent. Tercera victòria dels de Pascual en quatre partits i dissabte vinent toca la visita d'un equip molt més potent, el PSG.