Futbol

El Barça demanarà jugar la final de Copa al Santiago Bernabéu

El club blaugrana busca un estadi amb l'aforament més gran possible i té clara quina és la seva primera opció. No sembla, però, que el Reial Madrid tingui bona disponibilitat per cedir el seu estadi.

Actualitzat

El Barça té clares quines són les seves preferències a l'hora de jugar una final: la màxima capacitat possible per acontentar el major nombre d'aficionats possibles, un desplaçament còmode i equidistant amb el de l'afició rival i unes bones instal·lacions. A l'espera de saber contra qui jugarà la final de Copa del Rei, el Barça té clara quina serà la seva petició: l'estadi Santiago Bernabéu.

El petit problema que es repeteix darrerament: que el Reial Madrid, propietari del camp, sempre troba alguna raó per no cedir-lo. Fins al punt que, la final de la temporada passada, entre Barça i Athletic, es va jugar en un estadi tan poc neutral com el Camp Nou. Aquest fet, però, va permetre que els dos clubs satisfessin gairebé al complet l'alta demanda d'entrades per part dels seus socis.

L'Athletic ha ofert l'estadi de San Mamés, i l'Atlètic de Madrid no tindria inconvenient a cedir l'estadi Vicente Calderón. Són dues de les primeres opcions que es perfilen, abans fins i tot que es confirmi el Sevilla com a probable rival dels blaugranes. El Camp Nou en aquesta ocasió sembla que no serà, perquè el Barça està a punt de tancar un concert de Bruce Springsteen per aquella data.

La data també balla

La final està prevista en principi pel dissabte 21 de maig, però tampoc la data és definitiva. Si, com tot apunta, el Sevilla és el segon finalista -porta una renda de 4 gols respecte al Celta- i arriba a més a la final de la Lliga Europa, que es juga el 18 de maig, la final de Copa s'endarrerirà un dia i es jugarà el diumenge 22.     

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut