Girona i Barça jugaran segurament a Montilivi i no a Miami
Imatge d'arxiu d'un partit entre el Barça i el Girona
Barça

El Barça deixa sense efecte la seva disposició de jugar a Miami

Així ho ha acordat la junta directiva al·legant la falta de consens al voltant d'aquesta proposta

Actualitzat

El Barça comunica que la junta directiva ha acordat deixar sense efecte la seva disposició a jugar a Miami el partit contra el Girona, després de constatar la falta de consens existent al voltant d'aquesta proposta.

En el comunicat explica que el club estava disposat a desplaçar-se a Miami per jugar un partit de Lliga i que acceptava que els beneficis es repartissin entre tots els clubs de Primera i Segona, com es fa amb el repartiment televisiu. Però diu que, mentre no hi hagi un acord entre tots els agents implicats, aquest projecte no prosperarà.

Més tard, la Lliga de Futbol Professional ha respost el comunicat del Barça tot agraïnt la predisposicó de tots 2 equips per jugar a Miami, en recorda la voluntarietat, i descarta que s'acabi traslladant als Estats Units.

Per la seva banda el Girona també ha emès el seu comunicat on expressa el seu respecte a la posició del Barça i manifesta la seva continuitat a donar suport a activitats que ajudin a promoure la Lliga més enllà de les fronteres de l'estat espanyol.

Anar al contingut