Rafa Mujica ha reaparegut després de nou mesos de baixa per lesió (Víctor Salgado - FCB)

El Barça deixa escapar el ple de victòries a la Youth League contra l'Sporting de Portugal (1-1)

Un gol de Rafael Leao a l'últim moment ha evitat el triomf del juvenil blaugrana, que s'havia avançat amb un gol d'Edgar Fernández en un duel on ha reaparegut Rafa Mujica després de nou mesos de baixa per lesió

El juvenil A del FC Barcelona ha empatat a un amb l'Sporting de Portugal en un partit intranscendent de l'última jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League al Miniestadi. El conjunt blaugrana, que ja tenia assegurada la primera posició de grup, buscava un ple de victòries, però ha deixat escapar el triomf a l'últim minut.

Després d'una primera part sense gols, el Barça s'ha avançat en el marcador amb una diana d'Edgar Fernández en el minut 56, però en el 90 Rafael Leao ha fet l'empat definitiu a l'últim moment. El duel al Miniestadi ha servit per veure la reaparició del davanter del filial blaugrana Rafa Mujica després de nou mesos de baixa per lesió.