Handbol

El Barça empata a Porto i cedeix el liderat del seu grup a la Champions (33-33)

Els blaugranes han remuntat set gols de desavantatge en la segona part i fins i tot haurien pogut guanyar en un final polèmic

El Barça ha arrencat un empat a la pista del Porto en partit corresponent a la setena jornada de la fase de grups de la Champions d'handbol i ha cedit el liderat (33-33). Els blaugrana gairebé sempre han anat a remolc en el marcador i al descans ja perdien per tres gols de diferència (17-14).

En la represa, el Porto ha incrementat el seu domini i ha arribat a tenir un màxim avantatge de set gols (24-17). Però quan semblava que la derrota seria inevitable, el Barça ha reaccionat gràcies a l'encert ofensiu d'Aleix Gómez i a les aturades de Leo Maciel.

Un parcial de 3-10 ha permès els blaugrana empatar a 27 a falta de nou minuts i fins i tot un gol d'Ángel Fernández ha capgirat el resultat advers (30-31). En un tram final molt igualat i amb empat a 33, el conjunt de Carlos Ortega ha disposat de l'última possessió per marcar el gol de la victòria, però una decisió polèmica de la taula ha aturat el joc quan els blaugrana estaven contraatacant.

Tot i les protestes de la banqueta visitant, el partit s'ha reprès amb només cinc segons pel final i Dika Mem, a la desesperada, ha llançat però un jugador local ha blocat el seu llançament. Un empat que els portuguesos han celebrat com una victòria i que deixa el Barça com a segon de grup a un punt del Kielce, nou líder en solitari.