L'espai memorial en record a Josep Lluís Núñez estarà ubicat a la tribuna del Camp Nou (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça obre un Espai Memorial al Camp Nou en record de Josep Lluís Núñez

Socis i simpatitzants del Barça reten homenatge a l'expresident blaugrana, que va morir ahir als 87 anys

Actualitzat

El FC Barcelona ha decretat quatre dies de dol per la mort de l'expresident Josep Lluís Núñez i ha obert un espai memorial a la Tribuna del Camp Nou obert als socis, penyistes i aficionats que vulguin mostrar el seu record i afecte cap a la seva figura. L'espai memorial està obert aquest dimarts, des de les 10 a les 21 hores, i dimecres 5, de les 10 a les 14 hores.

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, Ramon Alfonseda, president de l'Associació Barça Jugadors, i Antoni Guil, president del Consell de Penyes, han recordat a Núñez en aquest espai de record:

I també aficionats blaugranes que han volgut retre homenatge a l'expresident:

 

La sala de vetlla amb les despulles de Núñez es troba al Tanatori de Sant Gervasi de Barcelona, i al llarg del dia s'espera que hi passin amics i coneguts per donar el condol a la família. Al llarg del matí, hi ha passat el seu amic i col·laborador de tants anys, el vicepresident –i més tard president– Joan Gaspart; l'exentrenador d'handbol Valero Rivera i qui va ser delegat del primer equip de futbol durant molts anys, Carles Naval, entre altres, a més de gent del món de la cultura, l'empresa i la política.

Visita del primer equip i emotiu record de Valverde

El primer equip de futbol del FC Barcelona també ha assistit a l'espai memorial en record de Núñez i, després, Ernesto Valverde ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa al Camp Nou.

El tècnic blaugrana ha volgut dedicar un missatge de record a Josep Lluís Núñez, "un dels presidents més importants en la història del Barça". Valverde ha desvelat també que, l'estiu passat, va rebre una carta del mateix Núñez: "Em va felicitar pels títols de Lliga i de Copa. I em deia que no s'imaginava que, quan em va fitxar de futbolista, també fitxava un futur entrenador per al Barça. Jo tampoc m'ho imaginava. Era una carta molt emotiva, com ho era ell."

ARXIVAT A:
Josep LLuís Nuñez
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut