Barça

El Barça decideix presentar recurs per les expulsions dIbrahimovic i Guardiola al partit contra l'Almeria

El Barça es va entrenar ahir al matí a la ciutat esportiva amb una convidada d'excepció: la neu, que també va fer acte de presència en la sessió de treball de l'equip blaugrana. Els 17 jugadors que es van exercitar sobre la gespa ho van fer ben abrigats per protegir-se del fred. Només Keita i Abidal, lesionats, i Messi i Alves, titulars contra l'Almeria, van fer treball específic i no van saltar a la gespa. Puyol sí que es va entrenar, però ho va fer al marge del grup. Pel que fa a les expulsions d'Ibra i Guardiola, el club ha anunciat que presentarà recurs davant del Comitè de Competició.

Actualitzat
La neu, com va passar a bona part de Catalunya, també va fer acte de presència en l'entrenament d'ahir del Barça a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. La majoria van optar per sortir tapats fins dalt de tot, encara que sempre n'hi ha que desafien el fred. Puyol es va quedar al gimnàs fent recuperació, juntament amb Messi i Alves. Però tots tres estaran a punt per jugar diumenge, contra el València. La resta va començar a preparar aquest partit, on tornarà a començar l'assalt al lideratge, ara en mans del Madrid. Lluny de lamentar-se, l'equip confia plenament a recuperar la primera plaça a la lliga.

Guardiola i Tito Vilanova analitzaven sota la neu què li passa a un equip que només ha aconseguit dues victòries en els últims cinc partits disputats. Una ratxa que ha apartat el Barça del capdamunt de la Lliga, però que no sembla que hagi alterat el vestidor.

Gabi Milito va reiterar ahir la confiança del vestidor blaugrana a revalidar el títol i va assenyalar que a aquestes altures de Lliga el primer lloc és circumstancial. Milito va apel·lar "als antecedents" per argumentar la seva aposta pel Barcelona. "Seguim creient que és possible guanyar aquesta Lliga i és normal que ells [el Reial Madrid] també ho creguin. La disputa serà igualada fins al final, però creiem que el títol serà nostre. Estem mentalitzats per a això", va assegurar.

El defensa argentí  també va insistir que el seu entrenador, Pep Guardiola, "està igual que sempre" malgrat la seva expulsió a Almeria, i que tant Ibrahimovic com Henry superaran la seva mala ratxa. "Confiem molt en nosaltres mateixos, tant pel que fa al grup com individualment. Totes les ratxes acaben per superar-se", va remarcar.

A Almeria, Guardiola i Ibrahimovic van ser expulsats. La campanya impulsada des de fa setmanes denunciant favors dels àrbitres al Barça sembla que comença a penetrar entre el col·lectiu arbitral, que en determinats moments es podria rendir a la pressió.

Presentaran recurs

El Barça no es quedarà de braços plegats davant de les expulsions d'Ibra i Guardiola en el partit contra l'Almeria. El club ha anunciat que hi presentarà recurs davant del Comitè de Competició.

Laporta desprèn optimisme

Joan Laporta també va llançar diumenge un missatge d'optimisme a l'afició durant l'acte de la celebració del cinquantè aniversari de la Penya Blaugrana Vallès, de Sabadell. Com el vestidor, Laporta confia plenament en el potencial de l'equip i no dubta que aquest Barça es tornarà a proclamar campió de Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut