Així va celebrar el Barça l'última Copa (@FCBfemeni)
Futbol

Barça-Madrid CFF, en semifinals de la Copa de la Reina

Les blaugranes s'enfrontaran al conjunt madrileny per una plaça en la final. Serà el dimecres 26 de maig. L'altre finalista sortirà del duel entre l'Atlètic de Madrid i el Llevant. La competició es disputarà a l'estadi de Butarque, a Leganés

Redacció Esport3Actualitzat

Madrid CFF-FC Barcelona i Atlètic de Madrid-Llevant. Aquestes són les semifinals de la pròxima Copa de la Reina. El sorteig ha aparellat les blaugranes amb el botxí del Reial Madrid en quarts de final. El partit es disputarà el dimecres 26 de maig a l'estadi de Butarque, a Leganés. El Barça, últim guanyador del torneig, és el club amb més títols de Copa: 7.

En l'altra semifinal, que es jugarà el dijous 27, s'enfrontaran el segon classificat de la Primera Iberdrola, el Llevant, i un Atlètic de Madrid en hores baixes. Això sí, les "colchoneras" han estat capaces de conquerir, aquest curs, la Supercopa d'Espanya. De fet, en la final, van tombar l'equip granota. El Llevant és, però, el segon club espanyol amb més Copes en el seu palmarès, sis. La final serà diumenge 30, també a Butarque.

Anar al contingut