Els jugadors blaugranes celebren un dels gols de la victòria contra el Bayern (@FCBmasia)

El Barça debuta a la Youth League amb una victòria contra el Bayern (2-0)

Luzzi, en el minut 24, i Arnau Casas, en el 65, han fet els gols del triomf blaugrana en l'estrena europea a l'Estadi Johan Cruyff

El juvenil A del Barça ha debutat aquest dimarts a la Youth League amb una victòria davant del Bayern de Munic per 2 a 0 en un partit jugat a l'Estadi Johan Cruyff. Els blaugranes s'han avançat en el marcador amb un gol de Luzzi en el minut 24. En la represa, Arnau Casas ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Miki Juanola per fer la sentència definitiva, en el minut 65.

El conjunt dirigit per Òscar López ha tingut una bona estrena en la competició europea davant un rival que ha jugat en inferioritat numèrica des del minut 51 per l'expulsió de Neziri.