(@FCBmasia)

El Barça debuta a la Champions juvenil amb una derrota al camp del Borussia Dortmund (2-1)

Igor ha avançat els blaugranes amb un gol matiner en el minut 3, però en la represa els alemanys han capgirat el resultat advers amb dianes de Reyna i Raschl de penal

El Juvenil A del FC Barcelona no ha debutat amb bon peu a la UEFA Youth League. El conjunt que entrena Víctor Valdés ha perdut al camp del Borussia Dortmund per 2 a 1 en la seva estrena europea en un duel que havia començat guanyant. El matx ha començat molt bé per als interessos blaugranes i Igor, en el minut 3, ha fet el 0 a 1 amb una rematada de cap dins de l'àrea.

El gol tan matiner ha donat confiança a un Barça que ha fet una bona primera part i que ha disposat de bones ocasions per ampliar el seu avantatge en el marcador abans del descans. Però en la represa, els alemanys han capgirat el resultat advers. En el minut 60, Reyna ha fet l'empat a un i en el 68, Raschl, de penal, ha donat la victòria al Dortmund. El Barça ha intentat reaccionar i ha buscat l'empat en el tram final, però sense encert en els metres finals.