Handbol

El Barça debuta a la Champions amb victòria davant el Flensburg

El Barça d'handbol comença amb bon peu el camí cap a la revàlida del títol de la màxima competició continental

El Barça d'handbol ha començat amb la defensa del títol de la Champions amb una victòria per 21 a 25 davant el Flensburg alemany. El nou projecte amb Antonio Carlos Ortega a la banqueta ha estat superior al conjunt de la Bundesliga i ha controlat en tot moment el partit. Dika Mem ha estat el màxim golejador amb set gols i Pérez de Vargas s'ha endut l'MVP del partit.

El Barça ha sortit amb empenta i s'ha posat tres gols per sobre ja en els primers minuts, amb un gran Dika Mem que ha fet tres dels cinc primers gols. Buric, porter del Flensburg, ha impedit que l'equip alemany marxés al descans amb un desavantatge més àmplia a favor del Barça (10-13)

El conjunt blaugrana no ha sortit gaire entonat en la segona meitat tot i que ha aconseguit mantenir la diferència gràcies a les grans intervencions de Pérez de Vargas. El Flensburg ha retallat distàncies fins col·locar-se a un sol gol del Barça gràcies també al gran partit del seu porter, però en els darrers 10 minuts el Barça ha tancat el partit. Dos gols d'Aleix Gómez i Richardson han posat els cinc gols de diferència i han deixat el partit sentenciat.

Lesió de Luka Cindric

Luka Cindric, un dels millors jugadors d'aquest equip, s'ha fet mal a l'espatlla durant el partit i el club ha confirmat que pateix una luxació acromioclavicular a la espatlla esquerra que precisarà cirurgia. El Barça encara no vol rpecissar el temps de baixa fins que no s'intervuingui el jugador.