Xavi Hernández disposa ja de 23 jugadors (FCB)
Xavi Hernández disposa ja de 23 jugadors (FCB)
BARÇA

El Barça de la temporada 2022-2023 engega motors amb cinc amistosos confirmats

La pretemporada ha arrencat amb les tradicionals proves mèdiques al matí i sessió a la gespa a la tarda

Xavi LemusActualitzat

El Barça de la temporada 2022-2023 engega motors. I ho ha fet amb les tradicionals proves mèdiques al matí i sessió a la gespa a la tarda. Xavi, que tenia previst comptar amb els jugadors del primer equip que no van tenir compromisos de selecció durant el mes de juny i amb alguns joves del filial, també disposarà d'Ansu Fati, que s'ha presentat a les proves mèdiques tot i tenir permís del club per descansar. En un altre sentit, el tècnic blaugrana havia donat permís a Mingueza, Umtiti i Riqui Puig per buscar equip, però el de Matadepera s'ha presentat per sorpresa a Sant Joan Despí.

El tècnic egarenc també tindrà a la seva disposició en els pròxims dies els dos primers fitxatges: el migcampista procedent del Milan Kessie, de qui s'ha fet oficial el fitxatge aquest dilluns, i el central del Chelsea Christensen. Tots dos seran presentats aquesta setmana. Mentrestant, continuen les negociacions amb els fitxatges que han d'aportar desequilibri i marcar diferències, com seria el cas de Lewandowski, Raphinha o Koundé. Per a aquests noms, el president va demanar aquest dissabte temps i paciència.

Amistós a Olot i gira americana

Pel que fa a partits, el primer enfrontament serà el dia 13 de juliol a Olot amb motiu del centenari del conjunt garrotxí. Posteriorment, viatjaran als Estats Units, on s'enfrontaran el dia 20 a l'Inter de Miami. Un nivell d'exigència que augmentarà el dia 24 amb motiu del primer clàssic de la temporada, que es disputarà a Las Vegas. Complicat també serà el duel del dia 27, a Dallas, contra la Juventus. I tancaran la gira americana el dia 31, a Nova York, contra el Red Bull.

Els cinc partits amistós confirmats fins ara pel FC Barcelona (CCMA)
Anar al contingut