Barça

El Barça de Guardiola arribarà als cinemes amb el documental "Take the ball, pass the ball"

El documental explica l'èxit del model de Pep Guardiola des de dins amb declaracions de jugadors, tècnics i persones de l'entorn blaugrana

Leo Messi serà un dels protagonistes del documental ("Take the ball")

"És igual d'on siguis; si em dius que t'agrada el futbol i no t'agrada el Barça, tens un problema." Amb aquesta declaració contundent de l'exjugador Thierry Henry arrenca el tràiler del documental que s'exhibirà en cinemes i es podrà veure també en DVD.

El documental pretén narrar des de dins les vivències de qui va construir aquell equip. Sota el nom de "Take the ball, pass the ball" ("Agafa la pilota, passa la pilota"), que recorda una de les frases mítiques del tècnic de Santpedor, el documental donarà veu a jugadors, tècnics i personalitats com Jordi Cruyff, Joan Laporta o Fabio Capello.

Duncan McMath, el director del documental, s'ha inspirat en el llibre "Barça: The making of the greatest team in the world", de Graham Hunter. A través de les entrevistes exclusives, s'explicaran les vivències dins el vestidor i els moments fàcils i difícils que es van viure durant les quatre temporades més exitoses de la història del Barça.