(@LNFS)
Futbol sala

El Barça de futbol sala s'enfrontarà al Jimbee Cartagena FS en la primera jornada de Primera Divisió

Els partits de Primera Divisió de la Lliga Nacional de futbol sala començaran el 14 de setembre. El FC Barcelona defensarà el títol de guanyador

Actualitzat

La Lliga de futbol sala de Primera Divisió ja té calendari oficial per a la temporada 2019/2020. El calendari per als setze equips que hi participaran a la màxima categoria es va fer públic a l'Assemblea Ordinària de Clubs de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

El FC Barcelona, actual guanyador, debutarà el primer cap de setmana a casa contra contra el Jimbee Cartagena FS. El subcampió, ElPozo Murcia, viatjarà a El Ferrol per enfrontar-se a l'O Parrulo Ferrol.

L'Industrias Santa Coloma visitarà al Pescados Rubén Burela, un dels dos equips ascendits a Primera Divisió. L'altre, el Córdoba CF Futsal, rebrà l'Osasuna Magna.

L'anada del derbi es jugarà la jornada 9 (16/11/2019): Industrias Santa Coloma-Barça, i la tornada es jugarà la jornada 24 (14/03/2019), Barça-Industrias Santa Coloma.

El Barça tancarà la Lliga regular al Palau Blaugrana el primer cap de setmana de maig amb la visita del Peníscola, i posteriorment es disputaran els play-offs pel títol. En aquesta nova temporada, els d'Andreu Plaza defensaran el títol que van aconseguir el passat 22 de juny en imposar-se en la sèrie final al Pozo de Múrcia.

Consulta aquí el calendari complet

Anar al contingut