Pito ha marcat un gran gol per fer l'1-3 (@FCBfutbolsala)
Pito ha marcat un gran gol per fer l'1-3 (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça apallissa el Dobovec (2-8) i s'apropa a la final four

Els jugadors de Velasco inicien aquesta setmana definitiva a Europa amb un cop d'autoritat contra el campió d'Eslovènia. Demà, segon enfrontament contra els belgues del Halle-Gooik

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ha jugat i ha guanyat el primer dels tres partits en quatre dies que jugarà a la en aquesta fase de grups de la Ronda Elit de la Champions de futbol sala, que necessita acabar en primer posició.

Tot i saber-ho els blaugranes han sortit a la pista amb poca tensió, i el Dobovec eslové ho ha aprofitat per marcar el primer gol de Duscak. Els jugadors de Velasco no han trigat a reaccionar amb dos gols de Ferrao. Sempre Ferrao, una vegada més clau per donar la volta al marcador. El tercer l'ha fet Pito, amb una finta marca de la casa, i abans de la mitja part Adolfo ha fet el quart. 

El guió s'ha repetit a la segona part. Els primers en anotar han estat els eslovens, gràcies a Cesarec, però a partit d'aquest moment el Barça no ha tingut compassió d'un rival que ha acusat la falta de profunditat de banqueta. Lozano, Esquerdinha, A.Coelho i Ferrao, completant un hat-trick, han estat els autors dels quatre gols de la segona meitat.

Els eslovens ja es van creuar en el camí dels culers a la final a 8 de la temporada passada a Zadar. Els catalans es van imposar per 2 a 0 en aquella eliminatòria de quarts.

L'altre equip de la LNFS que ha debutat en aquesta ronda de la Champions, el Llevant, ha perdut el seu partit contra els ucraïnesos del FC Uragan (3-5).

Demà, segon partit de la Ronda Elit, també per Esport3

En el segon partit els de Velasco s'enfrontaran al Halle-Gooik, el campió de Bèlgica, el dijous 2 de desembre a les 17.30, també per Esport3. Els belgues, amb molts brasilers de qualitat, són vells coneguts també dels blaugranes en anteriors edicions de la competició UEFA.

El Barça tancarà la lligueta davant el Pilsen, el dissabte 4 de desembre a les 18.00. El partit també es podrà seguir per Esport3. Els locals van donar la gran sorpresa en la fase anterior contra el Kairat i el Tiumén rus, un equip de jugadors txecs i eslovacs que mai es dona per vençut.

Els blaugranes, en ratxa a la Lliga, són encara més favorits després d'aquesta mostra d'autoritat. Però no val a badar.

Anar al contingut