El Barça de futbol sala ha empatat a la pista del Llevant (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça de futbol sala empata a la pista del Llevant i veu perillar el liderat de la LNFS (4-4)

Un gol de Daniel Shiraishi a les acaballes del partit ha permès empatar als blaugrana

Miquel RibasActualitzat

Andreu Plaza ha començat a buscar noves variants en l'equip després de quedar-se sense pivots per les lesions de llarga durada de Ferrao i Esquerdinha. A la pista del Llevant s'han escapat dos punts, tot i que els blaugrana han començat encarrilant el partit.  En el minut 9, gràcies a una passada llarga del porter Didac. Daniel ha controlat la pilota i ha donat l'assistència a Dyego que ha obert el marcador.

Cecilio, però, ha aprofitat un desajust defensiu del Barça per engaltar una canonada i fer l'empat a 1 pel Llevant. L'equip granota ha aprofitat la primera falta des dels 10 metres. Gallo no ha fallat i ha avançat al Llevant (2-1). El 2 a 2 ha arribat poc abans del descans, quan els blaugrana també han marcat gràcies a una falta des dels 10 metres. Sergio Lozano no ha perdonat i ha marcat el seu setè gol a la Lliga.

Als set minuts de la represa una gran acció de Rubi Lemos ha fet pujar el 3 a 2 pels valencians. Els blaugrana han reaccionat amb rapidesa i novament Sergio Lozano ha marcat el 3 a 3. A cinc minuts del final el Llevant ha elaborat una gran jugada d'equip que ha culminat el capità Márquez en el 4 a 3. A partir d'aquí el Barça ha jugat amb Daniel Shiraishi com a porter jugador i ha estat precisament el protagonista d'una gran acció personal que ha establert el 4 a 4 definitiu. En l'últim sospir Sergio Lozano hauria pogut fer el 4 a 5, però el porter granota, Raúl, ha estat providencial i ha evitat el triomf blaugrana.