El Barça de futbol sala a punt per a la Final a 4 de Riga
El Barça debutarà divendres que ve amb el Benfica (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça de futbol sala, a punt per a la final a quatre de Riga

Els blaugranes recuperen Pito, Matheus i Ferrao, tot i que no estaran al cent per cent

Dilluns al matí, dos quarts d'onze. Horari inhabitual de trobada amb la premsa en el que ja habitualment s'anomena Media Day i que no és res més que la possibilitat d'enraonar amb els jugadors, fer entrevistes i capturar imatges de tots els protagonistes que es desplaçaran aquest cap de setmana a Riga per disputar la final a quatre, altrament dita final four. Una sala de premsa gairebé plena en un esport, el futbol sala, en què això no és gens usual, ens mostrava la importància del moment.

L'entrenador, acabat de renovar en el càrrec, Jesús Velasco, parlava dels jugadors recuperats i de tot el que espera d'ells i de l'equip:

És una incògnita el nivell competitiu que poden tenir els jugadors que han estat lesionats (Ferrao, Pito i Matheus). Matheus potser està una mica per sota de Pito i Ferrao i només l'utilitzarem si veiem que està bé. Pel que fa als altres dos, doncs és una incògnita, però tenim clar que si hem de forçar, ho farem; aquesta és la setmana per fer-ho i els jugadors ho saben.

El retorn més esperat és el de Ferrao. El brasiler responia a les nostres preguntes amb un somriure als llavis. Això de ser el millor del món ho porta la mar de bé:

Estic molt preparat després d'algunes setmanes de no estar amb l'equip. Estic preparat per jugar i amb moltíssimes ganes. Mentalment estem molt bé. I sabem el que hem de fer.

El porter titular, Dídac Plana, assumia, però, malgrat les dificultats, el paper de favorit:

Portar l'escut del Barça obliga i tots sabem que nosaltres sempre sortim com a favorits en totes les competicions que juguem. Assumim aquesta responsabilitat, però en qualsevol cas nosaltres sabem que en els moments complicats l'equip sempre competeix.

El Barça debutarà divendres que ve amb el Benfica, un rival molt més dur que el que té l'actual campió, l'Sporting de Lisboa, que s'enfrontarà a l'Asnières francès, un equip amb problemes interns greus. Un conjunt dur que a Europa compta amb la plantilla completa -diferentment del que passa a la Lliga portuguesa- i que no té punts febles en cap de les seves línies.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut