@FCBfutbolsala
Futbol sala

El Barça de futbol sala, a la final de la Lliga i classificat per a la Champions (6-4)

El Barça jugarà la final de la Lliga i també la pròxima edició de la Champions. Doble premi

Xavi LorenteActualitzat

Adolfo -complert el partit de sanció- ha estat la gran novetat del cinc inicial del Barça. Marlon ha guanyat l'esquena a la defensa però Dídac ha salvat el gol dels balears en la seva primera arribada. Adolfo ha replicat en una falta picada per Ferrao. Marlon ha avançat el Palma al minut 4 rematant un córner amb gran potència des de molt lluny. Dídac i Barrón han hagut d'intervenir a les dues porteries a xuts de Vilela i Ximbinha respectivament. El Barça ha reclamat penal per una caiguda d'Adolfo al minut 12. Una greu errada de Dídac ha costat el 0 a 2 al minut 18. La pilota perduda l'ha aprofitat Raúl Campos. Joselito ha topat amb el pal en una aproximació per la banda que gairebé entra.

Ferrao ha aparegut amb dues accions perilloses consecutives només de començar la segona part, i de seguida Dyego ha fet l'1 a 2 recollint un refús després d'una jugada embolicada al minut 22. Raúl Campos podria haver ampliat diferències en una falta indirecta per cessió d'Aicardo. Tampoc Ferrao no ha pogut superar Barrón en un cara a cara directe. El de Chapecó ha empatat poc després amb el cap aprofitant un altre refús de Barrón al segon pal a xut de Coelho (2-2 minut 30). I Adolfo ha fet esclatar el Palau amb el 3-2 al minut 32 de gran cacau exterior. El Barça remuntava i es posava per primer cop al davant en tot el matx. Dos minuts més tard, Ferrao ha marcat el 4 a 2, que ha deixat el Palma tocat. Els illencs han reduit distàncies amb porter jugador. Higor ha fet el 4 a 3 al minut 37. Raúl Campos ha tornat a empatar a 1 minut 20 segons per al final després d'un xut al travesser que li ha caigut als peus. El 4 a 4 ha dut el duel a la pròrroga

A la segona part del temps extra, Daniel ha marcat quan el Barça atacava amb porter jugador. Marcenio ha assistit Shiraishi enganxat al pal al minut 44 per superar Barrón. El tècnic balear Antonio Vadillo ha acabat expulsat per protestar als últims segons. Dídac ha marcat el definitiu 6-4 de pista a pista.