Barça

El Barça culmina el fitxatge de Paco Alcácer per les pròximes cinc temporades

El davanter valencià passa la revisió mèdica a Barcelona abans de convertir-se en nou jugador blaugrana. Munir anirà cedit al València, fitxatge que ajudarà a pal·liar la marxa d'Alcácer

Actualitzat

Paco Alcácer es convertirà en nou jugador del Barça. El davanter valencià, de fet, ja és a Barcelona per passar la revisió mèdica prèvia a la firma del seu contracte per cinc temporades amb el club blaugrana. El Barça pagarà uns 30 milions d'euros fixos al València més 2 de variables per un atacant que s'ajusta a la petició que havia fet Luis Enrique a l'hora de reforçar la davantera.

Barça i València han estat resolent durant el cap de setmana els serrells d'una operació mal vista per part de l'afició valencianista, que constata que el club continua perdent referents.

Encara no ha fet els 23 anys –els farà aquest dimarts–, però Alcácer ja és tot un referent en el València. Davanter no gaire alt però amb facilitat golejadora, el de Torrent ja havia aconseguit la capitania de l'equip. La seva marxa és especialment sentida a València pel fet que es tracta de l'últim gran jugador sorgit del planter.   

La oficialitat del fitxatge tindrà lloc aquest dimarts ja que la seva incorporació va lligada a la cessió de Munir al València, i equip i jugador encara han de resoldre alguns serrells burocràtics. Alcácer no serà presentat encara, ja que ha estat convocat amb la selecció espanyola per als partits internacionals contra Bèlgica i Liechtenstein.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut