Guardiola
Guardiola
Barça

El Barça convoca una roda de premsa en què pot anunciar la renovació de Guardiola

Notícia assegurada, avui, a Can Barça. El club ha convocat una roda de premsa per als mitjans, a partir de dos quarts de dues del migdia, a la qual assistiran el president Joan Laporta, el secretari tècnic, Txiki Begiristain, i l'entrenador del primer equip de futbol, Josep Guardiola. Una compareixença de la qual de ben segur en sortirà aclarit el futur del tècnic. La roda de premsa la podreu seguir en directe al canal 3/24.

Actualitzat
El FC Barcelona podria revelar en les pròximes hores el futur del tècnic Pep Guardiola, després d'anunciar per sorpresa una conferència de premsa en la qual estaran presents el tècnic, el president, Joan Laporta, i el secretari tècnic, Txiki Beguiristain.

La pressió mediàtica i popular al voltant de la renovació de Pep Guardiola s'ha disparat els últims dies, després d'haver-se anunciat que el tècnic ja havia rebut una oferta per part del club, ja que l'entrenador blaugrana acaba el contracte el 30 de juny.

Guardiola, fins avui, no havia volgut fer pública la seva decisió, en una temporada singular, ja que aquest any hi ha eleccions a la presidència del club català.

El tècnic, l'arquitecte del millor Barça de la història, va signar un contracte per dues temporades amb el club l'estiu del 2008. Des que va arribar, l'equip ha conquistat tots els títols en joc i s'ha convertit en un referent en el món del futbol.

Cap font oficial del club català ha volgut revelar el contingut de la roda de premsa, que està previst que comenci a les 13.30 hores al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut